Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Боєць йшов пішки із зони АТО

13 грудня 2015 р., 16:42

Без копійки за душою військовий вирушив додому

Боєць Нацгвардії 26-річний Павло Голіней з Донеччини пішки добирався додому на Тернопільщину. Чоловік розповів, що йому дали відпустку, а гроші пообіцяли перерахувати пізніше. Без копійки за душою військовий дістався до Полтавщини.

"Із зони АТО доїхав автостопом, так само до Полтави. Далі йшов пішки з величезним мішком за плечима. Тому рухався із швидкістю мурахи. Жодна машина не зупинилася, і я вже втратив надію, що спіймаю попутку", - цитує пригоди нацгвардійця сайт "Вісник+К".

Згодом біля військового зупинилася іномарка. Водієм, який зголосився підвести хлопця, виявився народний депутат Михайло Кобцев. Боєць каже, що той довіз його до вокзалу у Києві, купив квиток додому. Ще й грошей дав на квіти дружині та подарунок дитині.

Павло мешкає у місті Бучач. Чоловік був активістом Майдану. Після початку війни на сході відразу пішов добровольцем у Нацгвардію. Там служить помічником гранатометника.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp