Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Засуджений хустянин пішов з в’язниці... у відпустку

29 серпня 2014 р., 21:09

На 10 днів закарпатця відпустили додому.

Згідно Інструкції про порядок надання засудженим короткочасних виїздів за межі установи виконання покарань, 38-річний житель Хустщини отримав десятиденну відпустку додому. 

Документ передбачає, що не всі засуджені можуть отримати такий бонус, а лише ті, які утримуються у виправних колоніях мінімального рівня безпеки, дільницях соціальної реабілітації виправних колоній середнього рівня безпеки та виховних колоніях. Дозволено короткочасні виїзди за межі колоній на території України на строк не більше семи діб, про що видається спеціальне посвідчення. 

Перед тим, як засудженому піти в короткострокову відпустку, начальник установи провів з чоловіком бесіду про правила поведінки на волі, попередив його про відповідальність за неповернення до колонії, про що взяв від нього відповідну розписку. У відпустці засуджений повинен строго дотримуватись правил громадського порядку та повернутися до колонії в установлений строк. 
Агнеса Куртяк, Хутський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp