Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині неповнолітній злодій намагався втекти через димохід

14 грудня 2015 р., 15:49

"Різдвяний" хід конем

В чергову частину Рахівського відділення поліції зателефонував власник кафе з села Білин. Чоловік повідомив, що хтось незаконно проник в його заклад.

За кілька хвилин на місце події прибула група швидкого реагування. 16-річний злодій, побачивши правоохоронців, намагався втекти через димохід. Його затримали. Вилучено речовий доказ – блок сигарет та продукти харчування, які намагався викрасти юний зловмисник.

Поліцейські встановили, що цей юнак причетний ще до однієї крадіжки - кілька днів тому він обікрав місцевий магазин, повідомляє Рахівське відділення поліції.

- За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), – повідомив керівник Рахівського районного відділення поліції Михайло Палкуш. – На крадія чекає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp