Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечин заполонили Миколайчики (ФОТО)

18 грудня 2015 р., 13:42

У місті вперше відбувся святковий Парад.

Сьогодні, напередодні Дня Святого Миколая, близько 10 години ранку до адміністративної будівлі Перечина завітало близько 50 Миколайчиків, де їх зустрічали керівники міста та району - голова райдержадміністрації Віктор Олефір, голова районної ради Михайло Ласкін та міський голова Іван Погоріляк. Своєю присутністю вони дарували масу позитивних емоцій. 

 

Студенти чотирьох факультетів УжНУ та школярі Ужгорода, Перечина і Мукачева, у червоних шапочках та шарфиках, з повними мішками солодощів, співаючи новорічно-різдвяні пісні, направилися до дошкільних закладів міста аби пригостити малечу цукерками та порадувати їх. Навіть переодягнули пам'ятник поштарю Фекеті в ценрі міста. Після візиту до міста Перечин, Миколайчик вирушають до Ужгорода та Мукачева, продовжуючи звеселяти та піднімати настрій жителям та гостям. Організатором даної акції в Перечині є Михайло Барник – громадський активіст, депутат Перечинської міської ради 7 скликання.

{g}

Михайло Марич для "Часу Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp