Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму оголосили жалобу за загиблими в Одесі

4 травня 2014 р., 13:28

Жалоба триватиме три дні.

3, 4 і 5 травня оголошені в Криму днями жалоби. У зв'язку з трагічними подіями на південному сході України 3, 4 і 5 травня оголошені в Криму днями жалоби, йдеться в тексті указу в.о. глави Республіки Крим - голови Ради міністрів РК Сергія Аксьонова. 

"У зв'язку з трагічними подіями, що відбулися 2 травня, в результаті яких є численні жертви і постраждалі з боку мирного населення в багатьох містах південного сходу України, виходячи з необхідності поваги подвигу безвинних жертв, висловлюючи солідарність з героїчною боротьбою населення цих регіонів за свій цивілізаційний вибір, уболіваючи за загиблими і співчуваючи їхнім рідним і близьким, оголосити 3, 4 і 5 травня 2014 року днями жалоби в Республіці Крим", - йдеться в указі. 

Всі святкові заходи та розважальні передачі, заплановані на ці дні, рекомендується скасувати. У дні жалоби на всій території Криму будуть приспущені прапори. У Донецькій області проводиться антитерористична операція. За останню добу п'ятеро військових загинули, ще 12 поранені під час цієї операції. Раніше Турчинов повідомляв, що під час операції злочинці зазнали значних втрат: багато загиблих, поранених і заарештованих. ЗА ТЕМОЮ В Україні оголошено дводенну жалобу В Україні оголошено дводенну жалобу Вчора, 13:16 

Напередодні повідомлялося, що в Україні оголошено дводенну жалобу у зв'язку із загибеллю людей під час проведення антитерористичної операції в Донецькій області, а також в ході масових сутичок в Одесі. Нагадаємо, в Одесі 2 травня виникли масові заворушення. В результаті загинули, за останніми даними, 46 осіб. Упізнано вісім загиблих в Будинку профспілок в Одесі, всі вони одесити. Влада міста оголосила триденну жалобу за жертвами сутичок - 3, 4 і 5 травня . 

Щодо подій 2 травня органи внутрішніх справ почали 10 кримінальних проваджень за ознаками низки злочинів, це - стаття 294 (масові заворушення), 15 (умисне вбивство), 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), 296 (хуліганство), 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд), 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Після п'ятничних подій в Одесі звільнено начальника обласної міліції Петра Луцюка.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp