Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині визначають причину аварії на міжнародному газопроводі

1 січня 2016 р., 18:18

Займання ліквідовано.

1 січня о 09:55 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про розгерметизацію на підземній ділянці магістрального газопроводу «Союз» поблизу с. Городилово Хустського району. О 12:03 відбулося самозаймання газового факелу. О 15:30 горіння газу припинилося.

На місці події продовжує працювати лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів. Диспетчером Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів здійснено перекриття засувок. Створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації при Хустьському міськвиконкомі. На даний час вживаються заходи по залученню технік і працівників для ліквідації розгерметизації та визначення причини аварії.

Загрози для місцевих мешканців та інфраструктури населених пунктів не має

Відключення населених пунктів від газопостачання внаслідок розгерметизації на магістральному газопроводі немає. Причина та наслідки події з’ясовуються.

Загиблих та травмованих немає.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp