Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На додатковий соцзахист мукачівців виділять майже 5 мільйонів

13 січня 2016 р., 13:24

Такі зміни у програмі додаткового фінансування.

До програми додаткового соціального захисту мукачівців міські обранці внесли зміни, збільшився фінансування програми з 4 млн. 282 тис. гривень до 4 млн. 972 тис. гривень.

Майже 700 тисяч планується виділити для придбання котлів для соціально-незахищених категорій мукачівців. Майже 100 громадян можуть отримати допомогу для цих потреб.

За рахунок програми також здійснюватиметься соціальна підтримка малозабезпечених жителів, одиноких малозабезпечених пенсіонерів, самотніх малозабезпечених літніх людей, малозабезпечених інвалідів з І-ою та ІІ-ою групою інвалідності, будинків сімейного типу і прийомних сімей. Коштом програми оплачуватимуть газові лічильники для встановлення малозабезпеченим громадянам. Крім того, буде надаватися матеріальна допомога на дороговартісне лікування, складні хірургічні втручання й тривалу реабілітацію осіб, матеріальний стан яких не дозволяє їм самостійно оплатити ці витрати.

В програмі також чітко визначений перелік документів необхідний для отримання того чи іншого виду допомоги.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp