Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дубовому відкрили нове відділення поліції

16 січня 2016 р., 19:02

Тепер не доведеться їхати аж у Тячів, щоб отримати допомогу від правоохоронців

Вчора в Дубовому, що на Тячівщині, офіційно відкрито відділення поліції. Обслуговуватиме воно 50-кілометрову територію, в яку входять 14 довколишніх сіл: Дубове, Красна, Руська Мокра, Калини, Ганичі тощо. Працюватимуть у відділенні 33 поліцейські.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Начальник ГУНП в Закарпатській області полковник Сергій Князєв представив особовому складу начальника Дубівського відділення – майора поліції Олега Терпака.

- Ваша основна робота буде не тут, у кабінетах відділення, а на місцях. У тих населених пунктах, де місцева влада надасть вам приміщення для роботи,-звернувся до особового складу Дубівського відділення полковник Князєв. – Ми слідкували за тим, як ви працюєте. Перший місяць показників майже не було. Але тепер люди повірили, що поліція є. Що ви не лише вгамовуватимете дрібні сімейно-побутові конфлікти, а й будете протидіяти серйознішим правопорушенням.

Як приклад, очільник поліції краю навів незаконний лісовий бізнес, вельми характерний для цього регіону. Правоохоронці мають покласти край незаконним рубкам і спекуляціям з деревиною. При цьому полковник Князєв застеріг поліцейських від спокуси хабарництва. Про те, що поліція взялась наводити лад у лісовій галузі, свідчать скарги й нарікання самих «лісобізнесменів». Лише все має бути по-закону. А про всі корупційні прояви в малих населених пунктах відразу стає відомо людям.

- Я б хотів, аби всі нарікання стосовно хабарництва поліцейських були лише наклепом непорядних людей, які не хочуть працювати законним шляхом. Бо якщо дізнаюсь, що ви берете від ділків гроші – начувайтесь! – застеріг підлеглих очільник поліції краю.

{g}

Оцінку роботі Дубівського відділення поліції даватимуть громадяни. За словами Сергія Князєва, студенти соціологічного відділення УжНУ проведуть соціологічне опитування в довколишніх селах стосовно роботи поліції.

Представники духовенства освятили адмінбудівлю поліції та службовий транспорт. А присутні на урочистостях голови сільських рад подякували очільнику поліції краю за відкриття нового відділення. На їх переконання, це зробить поліцію ближчою до народу. Адже тепер жителям Дубівського куща не доведеться їхати в пошуках захисту правоохоронців аж у Тячів.

- Реформу поліції слід розпочинати не з Києва, а з низів, - впевнений Сергій Князєв. – На прикладі Дубового поліція з’явиться і в інших невеликих населених пунктах Закарпаття, де її ще немає.

Нагадаємо, що нові поліцейські відділення з’явилися і в Мукачівському, Великоберезнянському, Воловецькому районах. А у селищі Ясіня на Рахівщині створено пункт дільничних інспекторів поліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp