Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські електрики ледь не загинули на роботі

17 січня 2016 р., 13:33

Мисливець захищався рушницею.

Ввечері 16 січня в Ужгородському районі єгер був змушений стріляти, захищаючись від невідомих, які вдерлися на його територію.

Учора близько 20ї години мешканець села Нижнє Солотвино стріляв у невідомих, що вдерлися на його територію. 44-річний єгер та голова мисливської громадської організації помітив невідомих, які намагалися пролізти на його обійстя через паркан. Аби налякати зухвальців, чоловік двічі вистрілив у повітря зі своєї гладкоцівкової рушниці.

Згодом виявилося, що невідомими особами були працівники Ужгородського РЕМ. Чоловіки пояснили, що підозрюють мисливця у крадіжці електрики. І коли той відмовився пускати їх до себе на перевірку, електрики вдалися до нетрадиційних методів.

Чоловіки могли поплатитися життям за таку самодіяльність. Інформація про подію внесено до Журналу єдиного обліку. Поліція з'ясовує чи дійсно трудяги хотіли якнайкраще, а вийшло як завжди. А, може, таким чином вони маскували свої злочини. Бо хтозна чи не зникали у людей з помешкань коштовності, побутова техніка та гроші після подібних нічних візитів непроханих "електриків".











Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp