Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для відновлення електропостачання на телевежі, електрики йшли горами три години

8 січня 2019 р., 19:15

На одній з телевеж Закарпаття пропало електропостачання.

Перший день Рiздва Христового, 7 сiчня, для електрикiв Дубiвської дiльницi Тячiвського РЕМ був сповнений буденними клопотами.Цього дня майстрам дiльницi довелось лiквiдовувати наслiдки зимового снiгопаду на горi Кiнець, що у с.Красна. Там днем ранiше, 6 сiчня, через налипання мокрого снiгу у двох мiсцях було обiрвано високовольтну лiнiю. Вiдтак, телевежа «Красна» та вишки кiлькох мобiльних операторiв були знеживленi.

Аби вiдремонтувати електромережу та вiдновити електропостачання до телестанцiї «Красна», бригадi електрикiв довелося долати кiлькакiлометрову вiдстань – вiд Дубового до пiднiжжя гори у с.Красна добирались автотранспортом, а на саму вершину йшли гiрським шляхом близько трьох годин, протоптуючи майже метровий шар снiгу.Лiквiдувати неполадки у мережi електрикам вдалось за двi години. Вiдтак, працiвники РЕМу вже знайомим шляхом повернулись додому.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp