Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські полісмени борються зі стихійною торгівлею в місті

19 січня 2016 р., 09:02

Продуктами торгують і там, де не можна...

Працівники Ужгородського відділу поліції вживають заходи для боротьби з вуличною стихійною торгівлею. Зокрема, поліцейські проводять спільні наради з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськістю, а також організовують відповідні рейди.

Одною з нагальних проблем суспільного життя в м.Ужгороді є так звана «стихійна торгівля». Продаж продуктів харчування на заборонених для цього ділянках, привуличних територіях вигідний для деяких продавців, проте небезпечний для покупців і незручний для водіїв і пішоходів.

Ужгородські поліцейські, з метою вирішення цієї проблеми, проводять спільні наради з представниками органів місцевого самоврядування. Результатом такої співпраці є пошук шляхів для ліквідації вуличної торгівлі.

Крім цього здійснюються профілактичні бесіди з громадськістю. Зокрема правоохоронці часто звертаються до громадян через засоби масової інформації.

І, звичайно ж, один із найдієвіших методів, який найчастіше використовують правоохоронці, – це проведення спільних з муніципальною поліцією рейдів на прилеглих до ринку територіях. Головною метою рейдів є наведення порядку на вулицях нашого міста. Адже нерідко вуличні торговці залишають після себе купи сміття, чим створюють незручності для місцевих жителів.

«Не зважаючи на неодноразові попередження та застереження правоохоронців, знаходяться люди, які все ж таки їх ігнорують. І у випадках виявлення нами таких фактів, ми інформуємо працівників муніципальної поліції. Вони, в свою чергу, складають на порушників протокол та притягують їх до адміністративної відповідальності. Адже це безпосередньо їхній напрямок роботи. Так, з початку 2015 року до теперішнього часу, було складено 43 таких протоколи. Робота в цьому напрямку продовжується і надалі, а взаємна співпраця між органами та установами вже дає свої результати», - зазначає заступник начальника Ужгородського відділу поліції майор Іван Трофіл.





Інформація Ужгородського відділу поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp