Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сміттєзвалище біля "Токіо" приберуть і нікого не покарають

20 січня 2016 р., 18:18

Просто люди звикли...

Чимало ужгородців і депутатів міської ради скаржилися на смітник, який утворився біля паркану з боку вулиці Заньковецької поруч із торговим центром "Токіо".

Проблема виникла через те, що раніше 5 контейнерів – для власне торгового центру, магазину "Вопак" та кінотеатру, розміщених у ньому, і житлового будинку (ОСББ) стояли поруч з боку заїзду з вулиці Заньковецької, але тепер там ведеться будівництво, тому контейнери забудовники на власний розсуд перемістили до проїжджої частини на вулиці Легоцького. Мешканці ж прилеглих багатоповерхівок звикли виносити сміття саме на територію з боку вулиці Заньковецької, отож, коли контейнерів не стало, кидали непотріб просто на землю.

Прийняли рішення: ТОВ "Житло-Сервіс" та фірма "АВЕ" приберуть сміття, контейнери тимчасово повернуть на це місце, а згодом на визначеній території облаштують майданчик для встановлення стаціонарних сміттєвих баків, - повідомляє Ужгородська міська рада.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp