Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині - біда. Снігом замітає, нікому до того діла немає

22 січня 2016 р., 09:05

Люди пішки добираються на роботу по декілька годин

На автодорозі Київ-Чоп, між населеними пунктами Абранка та Підполоззя Воловецького району не ходить громадський транспорт, крім того - просто на автомобілі дістатися з центру в мікрорайон неможливо через неприбрані від снігових заметів доріг.

З цим жителі даного мікрорайону звернулися до журналістів Закарпатського кореспондента.

За їхніми словами, дороги перебувають у катастрофічному стані. Спортсмени, які їхали на тренування кататися на лижах, простояли в заторі 5 годин. На дорожній ділянці проїхати неможливо.

Воловецький район не розчищений, а місцеві "царьки" людей просто не чують. За 5 годин не з'явилося жодної техніки, маршрутних автобусів. Люди долають пішки по кілька кілометрів, так як доїхати неможливо, - обурився Іван Федорович.

- Умови просто жахливі. Так як би зима застала нас в середині літа. Тільки в останній момент це все роблять. Просто жах! Може Бог допоможе - доберемося до вечора, - каже Станіслав Михайлович. За його словами, якби місцевий продуктовий магазин не спік сам зі своїх запасів борошна хліб, то жителі частини Воловецького району залишилися б без хліба.

- Дорожники не працюють, а сніг йде не припиняючи. Руху немає. Важко просуватися, сніг на вулицях не чистять. У нас в селі просто жах. Я вчора пройшла по ній з коляскою - дуже важко було пересуватися. Сьогодні вийшла гуляти з дитиною на санках. А ще взагалі як не прибирається сміття, так і не прибирається сніг. Багато сіл відрізані від зовнішнього світу вже кілька днів, - скаржиться матуся Анна.

- Та яка машина! Там у нас ледве коняка проходити. Діти у нас вже пару днів до школи не ходять. Ніхто не прибирає сніг

- Їхав бус, повний. Не ставши даже. І він співуче там і забуксував. Там і стоїть, - каже Галина.

- Пощастило тим, хто був заправлений в повний бак, дуже много машин є таких, что вже по суті не мають як включать обігрівач, тому что пальне на нулі практично, тому позичають пальне в селі, - додає Галина.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp