Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині голова РДА та правоохоронці обговорили питання безпеки

22 січня 2016 р., 20:17

Сторони готові до співпраці

Безпека громадян понад усе – під таким гаслом відбулася нарада за участю голови Мукачівської райдержадміністрації Сергія Гайдая, начальників секторів патрульної поліції міста та району Михайла Зіденика та Юрія Довгомелі, а також голови села Завидово Павла Кобаля.

Спільні наради районної та місцевої влади з правоохоронними органами мають систематичний характер та покликані посилити комунікацію між громадами сіл та поліцією, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Вчора, 21 січня, така виїзна нарада за участю представників поліції відбулася у селі Завидово. Під час наради було обговорено ряд питань, що стосуються покращення взаємодії місцевої влади, громади та правоохоронних органів. Йшлося, зокрема, про вдосконалення роботи дільничних інспекторів. Своє бачення ситуації висловив голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, який підкреслив, що безпека людей – пріоритетне та спільне завдання влади на всіх рівнях та поліції.

«Представником правоохоронної системи у селі є дільничний інспектор, на якого лягає велика відповідальність не тільки по реагуванню на правопорушення, що вже відбулися, а й за роботу по випередженню злочинів, - зауважив Сергій Гайдай. - Складовими такого формату роботи є прийоми громадян, інспектування сіл та профілактичні заходи. І в цих питаннях правоохоронцям потрібна взаємодія з сільрадами. Спільний з представниками поліції формат нарад дасть нам можливість виробити ефективну модель співпраці».

Свої пропозиції щодо покращення співпраці з правоохоронними органами озвучив і голова села Завидово Павло Кобаль.

Також обговорили алгоритм дій при організації у селі масових заходів, які потребують охорони громадського порядку.

Правоохоронці відповіли на запитання сільського голови та роз’яснили порядок звернень до правоохоронних органів, також обговорили пропозиції щодо покращення роботи дільничних інспекторів, які обслуговують територію сільської ради.

Подібні виїзні прийоми за участі голови райдержадміністрації та правоохоронців проводитимуться і надалі. Згідно зі спільним графіком - 26 січня у с.Великі Лучки та 28 січня у селищі Чинадієво.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp