Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українці залишаться без Інтернету

23 січня 2016 р., 09:15

На 4 дні

Провайдери інтернету планують у лютому відключити інтернет по всій країні 3, 11-12 та 20 лютого. Про це пише сайт InternetUA. Таким чином провайдери висловлюють свою акцію протесту через монополію компаній, які заважають вести їм свій бізнес. - На ринку з'явилися технології 3G і 4G. Це означає, що для їх впровадження через кожні 100-200 метрів повинен бути розташований пристрій із підведеним інтернетом та живленням, аби забезпечити зв'язок. Вирішити таке завдання можна виключно розмістивши бази на опорах, аналогічних ліхтарям вуличного освітлення. Тому зв'язківці змушені співпрацювати з балансоутримувачами опор. 

Тобто, енергетичними компаніями, які грубо зловживають монопольним становищем, - розповідає директор одного з інтернет-провайдерів Володимир Падюков. Зокрема, Володимир Падюков запевняє, що ціни на користування стовпами невиправдано завищені. - Наприклад, Київобленерго вимагає 30 гривень за оренду однієї опори на місяць. Оплату виставляє відразу за кілька місяців вперед, що виливається в сотні тисяч гривень, - поскаржився директор інтернет-провайдерів. Тому, за словами Володимира Падюкова, операторам залишається тільки протестувати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp