Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Я борюсь так, як вмію", - Парасюк прокоментував свою неприйнятну поведінку в суді

24 січня 2016 р., 09:37

Це вже неперший інцидент за участі Парасюка

Як ми вже повідомляли, вчора народний депутат Володимир Парасюк влаштував заворушку в Апеляційному суді Закарпаття під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.

"Ви можете мене засуджувати, але я жорстко реагуватиму, коли принижуватимуть честь та гідність моїх побратимів. Я ніколи не мовчатиму на хамське відношення і вислови: "А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти." Я борюсь так як вмію і може це часом трохи емоційно, але це щиро. Герої Майдану, Добровольці, Кіборги не повинні сидіти в тюрмах через шиті білими нитками справи" - прокоментував свої дії в суді народний обранець.
конарь 24.01.2016 10:12 IP: 209.231.225.195
ПААСЮК СУПЕР!!! Мало. гнати вон з роботи таких прокурорів,розібратися чиі вони синки ,то стае зрозуміло хто нас судить. Сопляки понастроювали собі дома-дворці,возяться на крутих машинах а за які такі гроші? люструвати іконфіскувати на користь простого народу або на фронт. там іх дуже скоро виховають. Гену Москаля(кацапа) разом з нима.
кот 24.01.2016 09:59 IP: 209.231.225.195
молодець Водлодя,зі сволочами тиловими крисами тільки так іх би на передову хай би там показали себе які вони діловари хренові.Слава Героям!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp