Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Один з учасників конфлікту на Драгобраті - на волі (ФОТОФАКТ)

25 січня 2016 р., 18:32

Йдеться про Василя Василинюка.

Відповідні світлини оприлюднив у соцмережі Фейсбук адвокат бійця "Правого сектора" Василя Василинюка на псевдо "Цвік" Владислав Добош."Цвік (Василинюк) на волі", - накоротко прокоментував світлини, на яких зображений "правоескторівець" разом із Владиславом Добошем на іншим адвокатом у справі по подіях Драгобрата Романом Бухтояровим.

Як відомо, боєць "Правого сектора" Василь Василинюк, відомий як друг "Цвік", з минулого тижня утримувався під вартою в ужгородському СІЗО з іншими ув'язненими після сутички на Драгобраті у "Хаті магната".

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до Василеві Василинюку присудив Ужгородський міськрайонний суд. Втім, така міра запобіжного заходу одразу ж була оскаржена адвокатами, а минулої п'ятниці - скасована в апеляційному суді Закарпатської області. Так, 22 січня в апеляції суд дозволив випустити Василя Василинюка "Цвіка" під заставу.

За інформацією представників "Правого сектора", кошти на звільнення бійця ПС зібрали по небайдужих буквально упродовж кількох годин після рішення суду. Нині ж, після внесення застави, Василь Василинюк покинув СІЗО.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp