Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві виділили 11 мільйонів гривень на медичні програми

26 січня 2016 р., 16:09

Чекаємо змін

У Мукачеві на фінансування медичних програм виділено майже 11 млн. гривень

Про це на прес-конференції повідомила начальник відділу охорони здоров’я міськвиконкому Любов Мандзич, - пише Мукачівська міськрада.

Міська рада прийняла 8 медичних програм. Серед них - розвитку та вдосконалення нефрологічної служби –700 тис. , боротьби з онкологічними захворюваннями – 1 млн., допомоги хворим на фенілкетонурію –250 тис., безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань – 1,5 млн., медикаментозного забезпечення осіб з трансплантованими органами – 1,5 млн., забезпечення медикаментами ветеранів війни та виробами медичного призначення пільгової категорії населення – 1 млн., реабілітації інвалідів – 425 тис.

Водночас в місті заплановано створити електронний облік пацієнтів та впровадження електронних протоколів лікування та оцінки якості роботи медичних працівників закладів охорони здоров»я . Для цього теж в бюджеті передбачено фінансування.

«В Мукачеві вже у березні буде відкрито соціальну аптеку, яка працювати на базі поліклініки. Мережа буде розширятися. Ще один напрямок діяльності: це вивести за межі лікувальних установ всі комерційні структури. Значним досягненням є те, що ми в повному обсязі можемо забезпечити безкоштовно ліками пільгові категорії громадян при амбулаторному лікуванні, та повністю забезпечити безкоштовно ліками хворих у стаціонарі», - зазначає Любов Мандзич.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp