Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Півмільйона гривень виділили на електричне опалення для ужгородців

28 січня 2016 р., 20:04

Встановляти у 50-ти домівках

У рамках реалізації Програми енергоефективності та енергозбереження міста Ужгород на 2012-2015 роки у 2015 році завершено встановлення електроопалення за бюджетні кошти. Однак, враховуючи те, що з жовтня 2015 року по січень 2016 року в міську раду продовжують надходити звернення від учасників АТО, малозабезпечених громадян, інвалідів за станом здоров’я щодо надання їм допомоги на встановлення автономного опалення, на виконання доручення міського голови департаментом міського господарства розроблена Програма встановлення автономного електричного опалення на 2016 рік, - повідомляє Ужгородська міська рада.

Згідно із цією програмою, 500 тисяч гривень виділять з міського бюджету на встановлення електричного опалення у помешканнях 50 осіб, які відносяться до пільгових категорій громадян, та надання допомоги 16 ужгородцям на введення в експлуатацію електроопалення, встановленого за кошти мешканців.

За підрахунками, станом на 1 січня 2016 року, загальна вартість робіт із встановлення електричного опалення для однієї квартири в цілому із виготовленням проектної документації становить 8574,94 грн., вартість робіт щодо надання допомоги із введення в експлуатацію опалення - 4450 грн.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp