Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Громада Пилипця просить відкрити в селі окреме пожежне відділення

5 лютого 2016 р., 20:47

Готові самі допомогти, аби тільки майно зберегти від руйнівного вогню

Про нагальну необхідність відкриття окремого пожежного відділення в с.Пилипець (Міжгірський район) місцеві мешканці говорять уже роками. До найближчої пожежної частини звідси – 25 кілометрів, тому дорога пожежного екіпажу після екстреного виклику займає понад півгодини. З початку року в районі Пилипця сталися дві пожежі, і через значну віддаленість до пожежної частини дерев’яні будівлі (у тому числі туристичні об’єкти) згоріли майже вщент. Окреме відділення в с.Пилипець зможе обслуговувати також сусідні села Нижній та Верхній Студений, Розтоку, Подобовець, Буковець і Келечин, - йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

– Приміщення для пожежного відділення та гаражі для автомобілів готова забезпечити власними силами громада Пилипця, – повідомляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Для роботи пожежників можна задіяти вивільнені, старі спецавтомобілі (адже нові коштують надто дорого), єдина проблема в тому, що для створення окремого відділення необхідні додаткові 12-13 штатних одиниць, а це вирішує тільки Київ. Буду мати з цього приводу особисту розмову з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним. Зроблю все, щоб окреме пожежне відділення в Пилипці запрацювало.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp