Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова ДСНС України наказав створити пожежно-рятувальний пост у Пилипці

23 лютого 2016 р., 10:31

Нарешті у селі буде свій пост

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін підписав наказ про створення пожежно-рятувального посту в с.Пилипець у Міжгірському районі.

У цій структурній одиниці працюватимуть 19 чоловік (у тому числі 6 офіцерів). Приміщення для рятувальників забезпечить сільська рада, а з техніки на перших порах тут працюватиме резервний спецавтомобіль із Міжгір’я. Пост у Пилипці створено на прохання голови ОДА Геннадія Москаля, котрий їздив до Києва й мав із цього приводу розмову з головою ДСНС Миколою Чечоткіним, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

– Структурний підрозділ ДСНС у Пилипці зможе обслуговувати також сусідні села Нижній та Верхній Студений, Розтоку, Подобовець, Буковець і Келечин, – зазначає Г.Москаль. – Його відкриття домагалися вже багато років, однак усе впиралося в Державну службу з надзвичайних ситуацій. Зараз проблему вирішено, йде набір штатів, і ще цієї весни пост у Пилипці повноцінно запрацює.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp