Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

11 українських військових поранені за добу в АТО

6 лютого 2016 р., 19:10

"Снайперська війна" у Донбасі триває.

За минулу добу в результаті бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції поранення отримали 11 українських військовослужбовців, загиблих немає, повідомив спікер адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Інтерфакс.У штабі констатують, що обстановка на лінії фронту продовжує ускладнюватися.За добу зафіксовано черговий рекорд за кількістю ворожих обстрілів позицій українських військ - 84. При цьому кожен четвертий обстріл - з важкого озброєння (82-мм і 120-мм міномети).Триває також "снайперська війна".

На луганському напрямку - повна тиша. На донецькому напрямку, зокрема на Світлодарській дузі, обстановка також відносно спокійна.Однак у Зайцевому і Майорську ситуація дуже непроста: противник регулярно застосовує важке озброєння.На ділянці від Горлівки до Ясинуватої 5 лютого було спокійно.На підступах до Донецького аеропорту і маріупольському напрямі бойовики активізувалися.

У ДНР заявляють, що українські військові за добу 336 разів обстріляли позиції сепаратистів, але про поранених і загиблих не повідомляють.Нагадаємо, що консультації Контактної групи щодо врегулювання ситуації в Донбасіпройдуть у режимі відеоконференції 12 лютого.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp