Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Запоріжжі прогриміли два вибухи

8 лютого 2016 р., 12:09

На місці НП утворилася яма і вибито шибки у вікнах будинку.

Увечері 7 лютого в Запоріжжі сталися два вибухи біля житлового будинку. Знімки, зроблені біля житлового будинку, опублікувало видання Фотофакт.

За словами місцевих жителів, спочатку вони почули звук, схожий на вибух від петарди, в районі вулиці Гастелло. А потім, через кілька хвилин, пролунав вибух біля багатоповерхівки.

ФотофактПовідомляється, що на місці вибуху залишилася яма, вибиті шибки у вікнах на першому поверсі, пpипapкoвaні поруч aвтoмoбілі також пoшкоджені.

Поліція перевіряє повідомлення про вибух у дворі будинку в Запоріжжі.

"Мешканка вул., 12 квітня повідомила, що у дворі стався вибух. На місце події негайновиїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Оглядом місця події жодних слідівспрацювання вибухового пристрою не виявлено", - повідомили в Нацполіції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань за статтею "хуліганство".

Перед цим в кінці грудня в Запоріжжі пролунав вибух біля входу в ресторан "Консул".За попередніми даними, біля входу в приміщення вибухнула граната Ф-1.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp