Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Запоріжжі затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці 150 автономерів

27 серпня 2019 р., 19:29

У Хортицькому районі Запоріжжя працівники поліції затримали чоловіка, який займався викраденням державних реєстраційних знаків з автомобілів та вимагав гроші за їх повернення

Чоловіка підозрюють у крадіжці 150 автономерів.

Про це йдеться у повідомленні ГУНП у Запорізькій області.

"З травня по серпень 2019 року неодноразово судимий за корисливі злочини чоловік 1970 року народження вчиняв крадіжки державних реєстраційних знаків з автомобілів та залишав записки із текстом про їх можливе повернення за винагороду", - повідомили в пресслужбі.

Під час особистого огляду у підозрюваного виявили картки різних операторів зв’язку, блокнот із записками, ножиці, за допомогою яких останній ймовірно знімав номерні знаки. У кімнаті квартири поліцейські вилучили державні автомобільні реєстраційні знаки, записки з текстом «Верну звоните», мобільні термінали, сім-картки, сувенірні купюри.

Наразі зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєнні близько 150 аналогічних злочинів на території Хортицького та інших районів Запоріжжя.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp