Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські дітлахи розкажуть Україні про любов

9 травня 2014 р., 16:01

За допомогою малюнків.

Інтернет-видання «Панорама Мукачева» та дитяча креатив-студія «Азбука» розпочинають патріотичний конкурс дитячих малюнків «Я люблю Україну». Мета конкурсу – виховання почуття українського патріотизму юних громадян, виявлення і підтримки творчих дарувань. 

Щоб дитина мала змогу взяти участь у конкурсі, батьки повинні прислати у період з 10 по 27 травня скановану або сфотографовану копію малюнку на електронну скриньку panorama.mk@ukr.net чи оригінал малюнку за адресою: 89600, Закарпатська область, м.Мукачево, площа Миру, 29/3. 

У листі потрібно обов’язково вказати прізвище, ім’я, по батькові, вік дитини та особисті дані одного з батьків із вказівкою контактного номеру телефону. 

Умови конкурсу: 

1. У конкурсі можуть взяти участь діти віком до 12 років. 
2. Малюнки на аркуші можуть бути зроблені у довільній техніці (фарбами, олівцями, фломастерами та ін.). 3. Робота повинна розкривати тему патріотичного конкурсу «Я люблю Україну». 
4. Сканована чи фотокопія малюнку повинна бути у високій якості. 
5. Забороняється копіювати, перебивати, перемальовувати роботи інших дітей. 
6. Кількість робіт від однієї особи приймається без обмежень. 
7. Надсилаючи роботи на конкурс, автори погоджуються з тим, що роботи та дані особи-конкурсанта можна оприлюднювати у електронних чи друкованих ЗМІ. 

Визначати переможців буде компетентне журі із працівників дитячої креатив-студії «Азбука». Переможці отримають сертифікати та інші цінні подарунки від спонсорів конкурсу.

Панорама Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp