Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Згоріла "Україна": В Ужгородській міськраді кажуть, що згарище довго стояти не буде

9 лютого 2016 р., 11:44

Але яка саме доля чекає на історичний універмаг, не знають

На заплановану зустріч із керівництвом Ужгорода, яка мала сьогодні відбутися у міській раді, підприємці зі згорілого універмагу "Україна" не прийшли. Натомість міський голова Богдан Андріїв влаштував прес-конференцію.

Чиновник розповів, що перевірки пожежної безпеки можливі лише через Кабінет міністрів, оскільки діє мораторій. При цьому торговий центр діяв як акціонерне товариство, де власниками є 80 осіб. Тим часом перевірка гідрантів у місті триває, - пише 7 Днів.

Що буде з приміщенням універмагу, наразі невідомо, але у міській раді кажуть, що згарище довго стояти не буде.

Богдан Андріїв наголосив, що відповідальність за пожежу хтось має понести після рішення комісії, яка складається з правоохоронців. Завдані збитки поки не оцінили, але в міській раді вже заявили, що відшкодовувати їх не будуть. Міський голова також закликав підприємців надалі страхувати своє майно.
бОСС 09.02.2016 12:01 IP: 66.228.225.195
тепер всім зрозуміло ЧОМУ так довго стояв пустир рядом з Україною??? Прийшов риг до влади, спалив "Україну" - продасть своїм "шісткам" і побудує якесь нове паскудство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp