Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті Дня міста не буде

9 травня 2014 р., 20:09

Святкові заходи скасували через політичні події в Україні.

У зв’язку з напруженою політичною ситуацією в країні та огляду на те, що на Південному Сході України панують сепаративні настрої, проходять воєнні дії, членами виконавчого комітету Хустської міської ради цими днями було прийнято рішення про відтермінування святкування Дня міста з 11 травня на невизначений термін. 

- На жаль, зараз наша держава переживає нелегкі часи. У «гарячих» точках відбуваються масові провокації збройних конфліктів. Звичайно, Закарпаття – край миролюбних людей, від яких національної толерантності повинні вчитись у інших областях країни. Проте, щоб не допустити якихось політичних загострень, ми вирішили перенести урочисті заходи з нагоди 924-ї річниці міста. 

Попередньо – святкуватимемо після виборів, коли, до речі, закінчиться реконструкція центральної площі Хуста, – зазначив Хустський міський голова Володимир Кащук. – Отже, протягом тижня в місті не відбудеться жоден із запланованих раніше фестивалів («Веселка над Тисою», «Білі нарциси» та «Золотий нарцис»). Також відмінено всі концерти і розважальні заходи. Однак хустяни мають змогу взяти участь у низці спортивних змагань, відвідати експозицію художніх робіт «Наш древній Хуст» у міській картинній галереї, стати учасниками екскурсійних турів до визначних куточків міста над Тисою. 

Також у рамках днів Хуста було проведено суперфінальну гру ерудитів «Що? Де? Коли?» між командами шкільної ліги та студентами вишів, пройшов перший міський конкурс-фестиваль творчої молоді серед учнів 1-11 класів. 

7 ДНІВ
Марина Алдон

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp