Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники Мукачівського загону привітали воїнів-афганців (Фото)

15 лютого 2016 р., 17:04

Вшанували і загиблих бійців АТО

Сьогодні у Мукачівському прикордонному загоні провели урочисті заходи з вшанування воїнів – афганців.

Про це повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

У заходах взяли участь керівництво прикордонного загону, голова та члени ветеранської організації Мукачівського загону. На початку заходу, що відбувся в Мукачіському прикордонному загоні, загиблих воїнів, у тому числі й тих, хто загинув в зоні АТО, присутні вшанували хвилиною мовчання.

До ветеранів та гостей звернувся перший заступник начальника загону-начальник штабу підполковник Тимощук С.Д. наголосивши що: « ця дата є свідченням високої відзнаки державою воїнів, які брали участь у зарубіжних війнах, військових конфліктах, бойових діях більш як у 20 країнах світу. В цей день виповнюється 27 років з дня виводу радянських військ з Афганістану.

В цей день ми вшановуємо мужніх ветеранів війни в Афганістані, схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, полеглих на території інших держав, співчуваємо сім’ям загиблих. Приклади їхнього самовідданого служіння Батьківщині назавжди залишаться в наших серцях».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp