Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

І без того нещасна "ужгородка" пережила черговий стрес (ФОТО)

11 травня 2014 р., 13:36

В Ужгороді огнеборці врятували 16-поверхівку від загорання.

Вчора, 10 травня, о 16:52 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання у 16-ти поверховому житловому будинку. Стурбовані мешканці забили на сполох – вони відчули запах диму у своїх оселях та подумали, що зайнялась одна з квартир на 11-му поверсі.



За лічені хвилини рятувальники прибули на допомогу, й здійснивши розвідку з’ясували, пожежа виникла у вентиляційній шахті. Там зайнялось сміття. З огляду на сильну задимленість було прийняте рішення провести евакуацію мешканців даного будинку з 11-го по 16-ий поверхи, адже там спостерігалась найбільша задимленість. В результаті було евакуйовано 43 людини.



На місці пожежі працювали чергові відділення 14-ї та 15-ї Державних пожежно-рятувальних частин та рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Загалом було задіяно 32 чоловіка особового складу та 5 одиниць техніки.

Рятувальники вчасно приборкали полум’я та запобігли його розповсюдженню на житлові приміщення будинку. Причина пожежі встановлюється.

Загиблих та травмованих не було.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp