Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті вшанували Героїв 128 бригади (ФОТО)

18 лютого 2016 р., 19:02

Хлопці померли заради миру....

На Закарпатті вшанували військових 128 бригади, що загинули під час виходу із Дебальцева

 

Пам’ятна панахида відбулася у четвер, 18 лютого, у місті Мукачево, де дислокується 128 окрема гірсько-піхотна бригада. Вшанували пам’ять загиблих героїв і лідери закарпатського осередку партії УКРОП.

{g}

«Рік тому Закарпаття переживало одні із найважчих днів у своїй історії. Кілька тижнів тисячі закарпатців, чиї чоловіки, батьки, брати, сини та онуки намагалися вижити у дебальцевському пеклі, молилися за їхні життя. І саме 18 лютого стало вирішальним днем для українських солдатів, котрі таки змогли з боєм вирватися з оточення та повернутися додому. На жаль, зробити це вдалося далеко не всім. Немало закарпатських чоловіків та хлопців тоді так і не повернулися до своїх домівок. І сьогодні ми разом молилися за їхню світлу пам’ять», - ділиться Власта Негря, голова закарпатських укропівців та волонтер, яка ледь не з перших днів війни підтримувала бійців 128 бригади.

Пом’янути пам'ять про героїв на мукачівський цвинтар прийшли сотні військових, священнослужителів, посадовців і звичайних жителів міста. Цього ж дня вдовам загиблих бійців урочисто вручили посмертні нагороди за героїчну жертву, принесену їхніми чоловіками у боротьбі з ворогом.
Прес-служба Закарпатської обласної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp