Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгороська красуня прикрасила обкладинку Всеукраїнського видання (ФОТО)

18 лютого 2016 р., 20:15

Стала головню в номері Наталі.

Красуня з Ужгорода, фіналістка конкурсу краси Miss Ukraine 2015 Оксана Черепаха стала обличчям лютневого числа журналу "Наталі".Журнал з фото ужгородки на обкладинці вже надійшов у продаж.

Фото моделі зробив Борис Мерзляков, стиліст зйомки - Світлана Гавриляк, візажист - Наталія Пилипчук.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, Оксана Черепаха була фіналісткою 25-го ювілейного Національного конкурсу краси "Міс Україна", який відбувся 22 вересня 2015 року у Києві, на сцені Жовтневого палацу, під гаслом "Краса об’єднує".

Оксана, якій виповнилося 22 роки, закінчила музичну школу, співала в хорі і вокальному ансамблі, вивчала англійську, захоплювалася плаванням і легкою атлетикою.

У 2010 році дівчина вступила до вищого навчального закладу столиці. І тут почався основний етап роботи над собою, пошуків себе, розуміння світу. Оксана працювала промоутером, консультантом, дегустатором, оператором call центру, прибиральницею, моделлю. І все було цікаво...

"Хотілося ловити кожну можливість отримати новий досвід і емоції, щось відкрити і хоч на градус повернути розуміння себе в правильну сторону. Головною метою і на зараз саморозвиток", - розповідала Оксана Черепаха в ранзі учасниці "Miss Ukraine 2015".


Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp