Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Хорвата" випустили з-під варти під особисту поруку нардепів, - адвокат

19 лютого 2016 р., 00:25

Так завершилася справа "Драгобрат".

Затриманих випустили на поруки народних депутатів.Ужгородський міський районний суд ухвалив рішення звільнити з-під варти підозрюваного у справі про масову бійку на курорті Драгобрат Василя Малковича з позивним "Хорват" під особисту поруку народних депутатів. Про це повідомив його адвокат Владислав Добош, - пише "Кореспондент"

Таким чином, суд задовольнив клопотання адвокатів "Хорвата" і скасував рішення Апеляційного суду Закарпатської області, згідно з яким "Хорват" мав перебувати під вартою до 8 березня 2016 року.

Малковича звільнили з-під варти в залі суду.

Таким чином, всі п'ять підозрюваних бійців Правого сектора рішенням судових інстанцій звільнені з-під варти.

Раніше сьогодні суд прийняв рішення звільнити з-під варти Петра Угріна з позивним "Педро" під особисту поруку народних депутатів Володимира Соляра і Юрія Тимошенка.

Повідомляється, що суд врахував додаткові матеріали, надані захистом, і заяви народних депутатів про готовність взяти підозрюваного під особисту поруку.

Нагадаємо, 10 січня в Закарпатській області на гірськолижному курорті Драгобрат сталася перестрілка: чотири людини отримали поранення. У Правому секторі підтвердили свою участь у конфлікті на Закарпатті.

За фактом збройного конфлікту на турбазі Драгобрат були затримані п'ятеро бійців Правого сектора, їх заарештували на два місяці. Підозрювані оскаржили рішення суду.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp