Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині ледь не згоріли заживо 60 корів (Фото)

19 лютого 2016 р., 13:53

Під час займання на фермі нікого не було

Вранці 19 лютого в с. Велика Бийгань Берегівського району загорівся приватний корівник. Нікого з людей у той момент в будівлі не було. Відтак пожежу на даху корівника помітили працівники сусідньої пилорами, які о 08:49 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

{g}

За викликом до с. Велика Бийгань прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово. Невдовзі, зважаючи на масштаби загорання, їм на допомогу приїхав ще один пожежний розрахунок із Берегова. Насамперед рятувальники вивели із задимленого корівника 60 голів великої рогатої худоби, аби ті не загинули у вогні. Далі о 09:24 пожежу локалізували та об 11:40 – остаточно ліквідували.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електромережі. Як наслідок, вогонь знищив покрівлю і перекриття на площі 400 кв. м., а також пошкодив стіни споруди. Сума завданих збитків встановлюється.



У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp