Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники та прикордонники зруйнували плани контрабандистів

20 лютого 2016 р., 10:20

Вчасно спрацювали...

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону спільно з митниками , в пункті пропуску «Солотвино» виявили громадянина України, який намагався провезти через кордон вино “FRIZZANTINO” іноземного виробництва. 

Для перетину кордону наш співвітчизник, який прибув у пункт пропуску на автомобілі марки “OPEL” чеської реєстрації , обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор», але під час опитування , чіткої відповіді щодо переміщення через державний кордон заборонених предметів , дати не зміг. 

Саме тому інспектором прикордонної служби, було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду вказаного авто. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду, в особистих речах українця й було виявлено 32 пляшки вина, які за словами правопорушника, було придбано у сусідній Румунії.

А у пункті пропуску «Дякове» , прикордонники знайшли 200 пачок цигарок, які громадянин Румунії намагався провести під виглядом вермішелі.

В обох випадках на правопорушників було встановленим порядком складено протоколи , а вино та цигарки вилучено.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp