Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці скупали кулінарів СТБ в окропі та послали доїти овець (Фото)

23 лютого 2016 р., 19:56

Вівці легко не здались

Закарпатець з села Колочава змусив кулінарних експертів тележурналу «Все буде добре» на каналі СТБ Самвела Адамяна і Женю Поливода виконувати його завдання, щоб допомогти молодому нареченому викупити наречену у батьків.

«Ми вже і п'яніли, і практично в окропі купалися, і в крижаній воді купалися, і супи варили», - розповідає Самвел. Але на цьому завдання від батька нареченої не закінчилися. На цей раз він відправив кулінарів в ліс на заготівлю дров.

{g}

Зіркам каналу СТБ погодилися допомогти мешканці села, але за умови, що ті спочатку допоможуть їм впоратися в кафе - начистити картоплю і сходити за сиром. Однак і це виявилося не так просто - щоб принести в кафе сир, Женя повинен подоїти овець і тільки тоді добути його з молока.

Чи вийде у хлопців виконати ці завдання, якщо нічого подібного раніше вони не робили, дивіться завтра о 16:00 в ефірі тележурналу «Все буде добре» на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше молодий хлопець з села Колочава в Закарпатській області звернувся до Самвела і Жене за допомогою і попросив кулінарів стати його «дружками» на весіллі, так як вони дуже подобаються батькам нареченої.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp