Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В серці Ужгорода буде "зв’язок зі світом"

26 лютого 2016 р., 18:40

В центрі міств буде Wi-fi.

25 лютого 2016 року делегація Ужгородської міської ради на чолі з заступником міського голови Олександром Білаком перебувала у місті Міхаловце (Словацька Республіка).

Посадовці взяли участь у прес-конференції з нагоди початку роботи спільного словацько-українського проекту SK-INFO-UA – інноваційні та інформаційні продукти транскордонної співпраці за підтримки Уряду Словацької Республіки, фінансування з Норвезького фінансового механізму та держбюджету Словаччини.

Мета проекту – скасування існуючих перешкод транскордонної співпраці, забезпечення розвитку інформаційних потоків з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, тим самим зменшуючи соціальні та економічні відмінності між регіонами на транснаціональному рівні. Проект популяризуватиме туристичний потенціал Ужгорода та Міхаловець. Грант для міста Міхаловце - 104 901 євро, для Ужгорода - 84 863 євро. Передбачається, зокрема, встановлення в центральній частині міст точок доступу до інтернету /WiFi/ (інформаційних вказівників) та інфокіосків.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp