Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уряд перестав фінансувати промисловість

12 травня 2014 р., 18:31

Фінансування наразі призупинено.

Державне інвестування деяких галузей української промисловості було призупинене. Це вимушені і тимчасові міри. Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета в ефірі Українського радіо, передає прес-служба Міністерства. 

"Протягом наступних шести місяців держава не зможе фінансувати виробництво. Ми обрізали це фінансування, аби не скорочувати усі соціальні програми, хоча деякі з них усе ж довелося зменшити. Проте, якщо вже урізати ці капітальні видатки, то слід робити це короткостроково", - сказав Шеремета. Разом з тим, міністр зауважив, що український уряд продовжує підтримувати вітчизняне виробництво й працює над залученням коштів інших країн та приватних інвесторів. 

"У виробництво залучаються кошти інших держав, і не тільки міжнародних фінансових організацій. Якщо створити хороший інвестиційний план, хорошу картинку інвестиційних можливостей в країні, ми можемо приватним інвесторам з усіх країн світу, в тому числі, і з України, пропонувати ці можливості. Потрібно залучати приватний капітал максимально", - підкреслив Шеремета. Голова Мінекономрозвитку резюмував, що в майбутньому державні гарантії будуть застосовуватись як дієвий інструмент, проте важливо використовувати їх обережно і максимально прозоро.

Економічна правда

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp