Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

КМДА оточили будівельники з бетономішалками

1 березня 2016 р., 12:21

Забудовники вимагають припинити атаки на будівельні майданчики.

Під стінами КМДА зібралися на мітинг представники будівельних організацій Києва.Як повідомляє видання Мій Київ, уздовж тротуару на Хрещатику припаркувалися 15 бетономішалок.Видання зазначає, що акція організована централізовано: серед будівельників помічені "десятники" зі списками мітингувальників від різних будівельних компаній.Громадське ТВМітингувальники вимагають припинити атаки на будівельні майданчики. 

За їхніми словами, перешкоджають будівництву на об'єктах не жителі, а "титушки", які не мають жодного відношення до будівництв.Мітингувальники прийшли під КМДА в робочій формі, періодично починають стукати касками і вимагають, щоб до них вийшов мер Віталій Кличко.Будівельників підтримали представники будівельних компаній БК "Геос", Укрбуд, ПБГ "Ковальська", Київміськбуд-3, Київміськбуд-6, "Фундамент", ДБК №7, ДБК-3, СП-3, Аркада, ЖБК-1, трест "Київспецбуд", Sun Development, "Дисбуд" та інші, які вимагають, щоб столична влада навела порядок у сфері будівництва.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp