Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі діти стали вогнеборцями (ФОТО)

1 березня 2016 р., 15:02

Під час екскурсії.

Вчити правила безпеки життєдіяльності треба починати ще в дитячому садочку. Знаючи це, закарпатські рятувальники регулярно влаштовують пізнавальні акції в дошкільних навчальних закладах області. Зокрема, 29 лютого бійці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп навідалися до с. Соломоново Ужгородського району, де в дитсадку провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». У заході взяли участь близько 30 дітей віком 4-6 років.

Під час бесіди з рятувальниками малеча дізналася багато нового щодо правил безпечної поведінки. Зокрема, бійці ДСНС розповіли дітлахам, як не спричинити пожежу вдома та як треба діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів. Вихованці дитсадка ставили співробітникам оперативно-рятувальної служби Закарпаття чимало запитань. Так, їх цікавило, звідки вогнеборці дізнаються про пожежі, чи зупиняється пожежний автомобіль на червоний заборонний сигнал світлофора, чи при кожній пожежі рятувальники вдягають апарати на стисненому повітрі тощо. На всі запитання діти отримали від представників ДСНС змістовні відповіді.

{g}

Найбільший захват малечі, традиційно, викликав показ пожежної техніки. Дітлахи мали змогу детально роздивитися пожежний автомобіль і дізнатися про його оснащення. При цьому всі елементи спорядження вогнеборця можна було не тільки подивитися, а й потримати в руках чи навіть приміряти. Аби розважити малечу, рятувальники також включали сирену і пускали воду з пожежного рукава. У підсумку візит представників ДСНС залишив у дітей незабутні враження.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp