Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За проїзд в Ужгороді доведеться платити дорожче?

9 березня 2016 р., 09:58

Питання тарифів - на порядку денному.

Після того, як міський голова Богдан Андріїв зачитав питання в порядку денному, звернулися перевізники, щоб включити ще й питання підняття тарифів на міські перевезення.

«Перевізники знаходяться на межі відчаю, а тому можуть постати. Ні один перевізник в області не має договору про відшкодування за перевезення пільгових категорій, не має відшкодувань. Боюся, що перевізники не захочуть більше возити пільговиків», – сказав представник перевізників.

«Склалася дійсно така напружена ситуація. Тому прошу включити до порядку денного ще й це питання, котре ми аж 4-и рази переносили через усілякі політичні моменти», – сказав міський голова Ужгорода.

Його пропозицію підтримали усі члени виконкому. То ж сьогодні позапланово спробують підняти тарифи на перевезення і це при тому, що на завтрашній сесії міськраді планується виділити 13,5 мільйонів гривень як компенсацію перевізникам за перевезення пільговиків.

GalagovTV


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp