Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці протестують (ФОТО)

31 травня 2016 р., 12:29

Містяни проти тарифногого геноциду.

Протестувальники - під стінами мерії.

Під стінами Ужгородської міської ради розпочалась акція протесту проти тарифного геноциду українського народу.Люди протестують проти підняття цін на комунальні платежі. Також мітингувальники незадоволені співвідношенням заробітної плати та вартістю на комунальні послуги, продуктів харчування, проїзд.

«Вони деруть з нас сім шкур, а самі жирують на закордонних дачах. Скільки це продовжуватиметься?», - казала мітингувальниця Анна.

Люди висловили готовність мітингувати доти, поки їх не буде почуто. Також вони збирають підписи під колективним зверненням до депутатів міської ради.



Власта 31.05.2016 13:06 IP: 138.141.54.37
Молодці ужгородці ! Кожна ЛЮДИНА, ЩО СЕБЕ ПОВАЖАЄ ПОВИННА ВІДСТОЮВАТИ СВОЇ ІНТЕРЕСИ ! З нахабнілі чиновники починаючи від верхів і т.д. захищають в першу чергу себе та своїх потомків, прикриваючись інтересами народу. Чому ми повинні жити на мінімальні з-ти та пенсії, а їм потрібно великі (достойні) зарплати, це від переживання за народ !? Досить ! Повишають собі з-ти, мотивуючи, що не будуть красти - безсовісні, досить дурити народ ! За використання службового становища у власних інтересах корупціонерам тюрми пожиттево.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp