Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні з Угорщиною знайшли нічийні пакунки із сигаретами (Фото)

10 березня 2016 р., 09:29

12 тисяч пачок цигарок

Прикордонники Мукачівського загону під час спільного патрулювання з угорськими колегами завадили контрабанді цигарок Державна прикордонна служба України продовжує активну співпрацю із своїми європейськими колегами щодо виявлення та протидії проявам протправної діяльності на кордоні.

Так учора, на українсько-угорській ділянці кордону, під час здійснення спільного патрулювання правоохоронцями відділу прикордонної служби «Лужанка» та представниками прикордонної служби Угорщини на лінії було виявлено 12 пакунків тютюнових виробів, які були замотані в чорні поліетиленові пакети. В даних пакетах знаходилось 12 000 пачок контрабандних цигарок , які порушники підготували до переправки в країни ЄС. Виявлений під час спільного патрулювання тютюн доставлено до відділу прикордонної служби «Лужанка», - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp