Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За малюнки - подарунки (ФОТО)

11 березня 2016 р., 17:00

Вручили вихованцям чинадіївського дитбудинку полісмени

Нещодавно у Департаменті поліції охорони підбили підсумки традиційного конкурсу малюнку «Поліція охорони очима дітей». Без уваги та приємних подарунків не залишились і юні художники із Закарпаття – вихованці Чинадіївського будинку-інтернату.

 

Гостей з поліції охорони діти зустрічали гучно – теплими словами, піснями й танцями. Під час святкової програми звучали зворушливі композиції, демонструвалися смішні сценки та захоплюючі танці.

Під час зустрічі до діток звернувся Андрій Глинський, начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області.

- Ваші малюнки – щось надзвичайне. Ви вклали свою душу, а ми іншими очима подивилась на нашу роботу. Я дякую вам! Дай Бог, аби ваша доля склалася якнайкраще. Надіюся, що наступного року ви намалюєте для нас ще більше таких витворів мистецтва. А ми вам, у свою чергу, обіцяємо надійний захист.

Всіх учасників конкурсу дитячого малюнку нагородили не тільки добрим словом, а й корисними подарунками. Бочко Карло (11 років), Устінов Віталій (12 років), Бисага Валентин (12 років) отримали грамоти та подарунки, які для них підготували у Департаменті поліції охорони.

Директор Чинадіївського дитячого будинку Світлана Софілканич щиро подякувала шефам закладу за теплий візит, а також зазначила, що має мрію, аби бодай хтось із вихованців будинку в майбутньому став поліцейським. Дітки ж пообіцяли здійснити мрію другої мами, тим паче, що вони мають досвід, спостерігаючи за роботою працівників поліції охорони.


Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp