Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Залізничний вокзал Ужгорода "оселився" на марках та конвертах

11 березня 2016 р., 22:02

Новинку презентували нещодавно.

На Ужгородському поштамті відбулося урочисте погашення марки, на якій зображено залізничний вокзал Ужгорода, та представлено блок-листівку із зображенням цього ж вокзалу, конверт із надписом «Закарпатська область», де зображено дерев’яну скульптуру на Синевирському озері, а також великий конверт, присвячений нашій області із марочною композицією, де є Михайлівська церква у Сваляві, водоспад Шипіт та замок «Паланок», що у Мукачеві.

Погашали марку та конверти в. о. гендиректора Закарпатської дирекції «Укрпошта» Віктор Войтко, радник гендиректора по Західному регіону Анатолій Кидисюк та філателіст Микола Дудник. Така ж подія в цей день, до речі, відбулася і в Києві з використанням так званого штемпеля першого дня.

Як пояснив Микола Дудник, на ньому стоїть дата виходу марки в обіг, тобто 4 березня 2016 року. Саме з цього дня вона стає засобом оплати поштових послуг. Тому після урочистостей в Ужгороді філателісти взялися погашати листи із марками і відправляти їх колегам в інші регіони та держави.

Оксана ШТЕФАНЬО, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp