Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево матиме туристичний логотип

15 березня 2016 р., 21:30

В місті вже оголосили конкурс.

У Мукачеві оголосили конкурс на розробку туристичного логотипа міста. Його метою є формування позитивного туристичного іміджу та бренду міста над Латорицею, промоція його туристичного потенціалу на різного роду міських, обласних, міжрегіональних та міжнародних заходах.

Прийом конкурсних заявок та робіт триватиме до 30 березня цього року. А вже 31 березня відбудеться засідання оргкомітету, на якому буде обрано 3 роботи для оприлюднення та визначення переможця шляхом онлайн-голосування громадою міста. Конкурс буде відкритим та не передбачає обмежень щодо учасників. Єдиною умовою є відповідність логотипа вимогам, які зазначені в положенні про проведення конкурсу.

Мукачівська міська рада, закликаючи активно долучатися до розробки туристичного логотипа міста, особливо творчу молодь та митців, наголошує на тому, що на переможців чекає приз у сумі 10000 грн.

Іван СІДУН, газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp