Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево взялось за розробку туристичного логотипу

8 грудня 2014 р., 13:25

Розробки та пропозиції можна подавати до кінця січня 2015 року

Відповідно до Розпорядження мукачівського міського голови за №511 від 26.11.2014 “Про внесення змін до Розпорядження міського голови №482 від 14.11.2014 “Про проведення конкурсу на розробку туристичного логотипу міста Мукачева” повідомляємо про початок конкурсу на розробку туристичного логотипу міста Мукачева. Основною метою розробки туристичного логотипу міста є формування позитивного туристичного іміджу та бренду Мукачева, промоція його туристичного потенціалу.

Всіх зацікавлених взяти участь в конкурсі просимо ознайомитися з умовами проведення конкурсу, які зазначені в Положенні про проведення конкурсу та заповнити відповідну заявку на участь. Просимо надсилати або подавати конкурсні роботи до 30 січня 2015 року у відділ транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв'язків міськвиконкому за адресою — 89600, м.Мукачево, вул.Пушкіна, 2, ІІ-й поверх, 44 каб. або в електронному вигляді на e-mail: zez-m@ukr.net.

Додаткову інформацію про участь у конкурсі можна отримати у відділі транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв'язків міськвиконкому за тел. +38 (03131) 5-48-49 або за e-mail: zez-m@ukr.net.





Відділ транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв'язків Мукачівської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp