Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Застілля, яке стало останнім у житті (ФОТО)

17 березня 2016 р., 20:18

Спочатку була бійка, а потім... смерть.

У с.Руське Поле, що на Тячівщині, застілля п’ятьох друзів переросло у бійку і завершилося смертю... 14 березня 2016 року до Тячівського ВП ГУ НП в Закарпатській області надійшла письмова заява від 41-річного мешканця с.Руське Поле. 

 

Чоловік розповів про те, що ввечері 11 березня, в нього погостював родич, який додому так і не повернувся. Вже наступного дня тячівські поліцейські вжитими оперативно-розшуковими заходами виявили в підвальному приміщенні одного з напівзруйнованих будинків села Руське Поле труп чоловіка. Ним виявився той самий розшукуваний 36-річний Юрій М. Слідчо-оперативна група встановила, що будинок, в підвалі якого знайдено труп, належить місцевому мешканцю Михайлу Б. Поліцейські з'ясували, що в ніч з 11 на 12 березня четверо чоловіків, разом зі співмешканкою господаря, вживали алкогольні напої. 

В ході застілля між газдою та гостем виникла бійка. Причиною стало те, що останній нібито чіплявся до його співмешканки. Під час сутички господар завдав кілька ударів кулаками в обличчя та в область грудної клітки Юрію М. Надалі конфлікт вщух. Але через деякий час сутичка поновилася, але вже з іншим «другом по чарці». Відтак завершилася фатально. Імовірно, що саме заподіяні в ході бійки численні удари і позбавили життя чоловіка. Відомості про дану подію внесено до ЄРДР за попередньої правової кваліфікації – ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) з додатковою кваліфікуючою ознакою - ч. 3. ст135 ККУ (залишення в небезпеці). Підозрюваних закарпатські правоохоронці знайшли аж на Львівщині. Звідти разом приїхали у Тячів, де суд обрав їм запобіжний захід - тримання під вартою. Слідство триває.
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp