Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Свалявщині біля житлового будинку знайшли бойовий снаряд

18 березня 2016 р., 10:52

Наслідки могли бужи жахливими

17 березня о 11:46 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що в с. Мала Мартинка Свалявського району на приватному обійсті виявлено підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний.

Піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Закарпатській області, які оперативно виїхали до місця події, підтвердили, що знахідкою є не що інше, як 152-міліметрповий артилерійський снаряд часів Другої світової війни. О 17:00 його вилучили та знешкодили, - повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

На артснаряд натрапив 34-господар під час копання траншеї під зведення паркану. ВНП знаходився за 5 метрів від житлового будинку, а саме обійстя розташоване в центрі гірського села. Отож наслідки могли бути непередбачувані, адже зона ураження даного артснаряду вагою близько 50 кг сягає близько півтора кілометра.

На щастя, чоловік відразу про це повідомив у відповідні служби.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp