Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про особливості роботи «Особистого кабінету» в період надання споживачами показань лічильників

23 березня 2016 р., 19:30

Фахівці роз’яснюють:

З 31 березня по 5 квітня - в період активного надання споживачами компанії фактичних показань лічильників природного газу за допомогою веб-сервіса «Особистий кабінет» - окремі його функції можуть бути, з метою забезпечення стабільної роботи, тимчасово обмежені.

Нагадуємо, що для формування рахунку за березень, споживачам природного газу Закарпатської області необхідно з 31 березня по 5 квітня передати фактичні показання лічильників газу.


У зв’язку з максимальною навантаженістю, пов’язаною з одночасним масовим використанням веб-сервісу на сайті104.ua, можливе перевантаження серверів, які забезпечують роботу сайту. В такому випадку в цей період службою технічної підтримки можуть застосовуватися тимчасові обмеження використання функціоналу кабінету.


Зокрема, тимчасово недоступними можуть бути такі сервіси: завантаження рахунку за попередній період та завантаження заяви-приєднання.

ПАТ «Закарпатгаз» пропонує клієнтам скористатися згаданими сервісами до чи після визначеного періоду, а також приносить вибачення за тимчасові незручності.

Проводити реєстрацію акаунта на сайті 104.ua краще в періоди найменшого навантаження на сервери - з 6 по 29 число місяця.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp