Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вдій вигнав дитину з маршрутки - соцмережі

25 березня 2016 р., 09:40

Обурена мати школяра висловилася в Інтернеті.

Ужгородка  Mery Nanivskaja‎ написала пост-обурення у мережі "Фейсбук" у спільноті "Ужгород":

"Друзі! Скільки мають ще слухати принизливі слова наші діти від якихось недолугих маршрутчиків.? 22 березня мою дитини вигнав і образив водій маршруту №22 з номерним знаком АО4269 ВМ. Дитина змушуна булу йти пішки з Корятовича до Нового району.Я зателефонувала на гарячу лінію- сказали ,що проведуть бесіду з власником і водіями маршруту 22. 

А 24 березня, мою дитину знову ж таки вигнав похабний водій того же горезвіісного маршруту з номером АО0184АА,сказавши ,що це вказівка його начальника і він школярів не буде возити .До речі, в автобусі було багато людей і жоден не захистився за дитину...Невже ж не подумали,що в такій ситуації зараз їх діти,внуки,племінники????? Слів не знаходжу від образи за свою дитину .Виходячи зі слів водія,наша міська влада підняла тарифи на проїзд,а сама дала вказівку водіям- школярів не возити..."


Лань 25.03.2016 09:48 IP: 71.148.113.92
Стид і срам всім перевізникам і ії холуям.Діти не мають платити за проїзд,а пенсіонери теж.Хай покажуть закон і де прописани, що ці наведені категоріїї людей мають платити за проїзд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp